Effect of food matrix on bioavailability and efficiency of apple polyphenols to modulate a postprandial lipidic stress in minipigs - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2017

Effect of food matrix on bioavailability and efficiency of apple polyphenols to modulate a postprandial lipidic stress in minipigs

Sylvie Mercier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205147
Dominique Bayle
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204371
Rodrigo Féliciano
  • Fonction : Auteur
Ana Rodriguez-Mateos
  • Fonction : Auteur
Didier Remond
Dragan Milenkovic
Patrick Borel
Christine Morand
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02934298 , version 1 (09-09-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02934298 , version 1

Citer

Laurent-Emmanuel Monfoulet, Sylvie Mercier, Dominique Bayle, Rodrigo Féliciano, Ana Rodriguez-Mateos, et al.. Effect of food matrix on bioavailability and efficiency of apple polyphenols to modulate a postprandial lipidic stress in minipigs. 1st international conference on Food Bioactives and Health, Sep 2017, Norwich, United Kingdom. ⟨hal-02934298⟩
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