Berry-Enriched Diet in Salt-Sensitive Hypertensive Rats: Metabolic Fate of (Poly)Phenols and the Role of Gut Microbiota
Andreia Gomes
(1)
,
C Oudot
(2)
,
A Macià
(3)
,
A Foito
(4)
,
D Carregosa
(5)
,
D Stewart
(4)
,
T van de Wiele
(6)
,
D Berry
(7)
,
Mj Motilva
(8)
,
Catherine Brenner
(9)
,
Cn dos Santos
(1)
1
CEDOC -
Centro de Estudos de Doenças Crónicas
2 INSERM - Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale
3 Universitat de Lleida
4 The James Hutton Institute
5 IBET - Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica
6 UGENT - Universiteit Gent = Ghent University
7 University of Vienna [Vienna]
8 UNIR - Universidad Internacional de la Rioja
9 CNRS - Centre National de la Recherche Scientifique
2 INSERM - Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale
3 Universitat de Lleida
4 The James Hutton Institute
5 IBET - Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica
6 UGENT - Universiteit Gent = Ghent University
7 University of Vienna [Vienna]
8 UNIR - Universidad Internacional de la Rioja
9 CNRS - Centre National de la Recherche Scientifique
Andreia Gomes
- Fonction : Auteur
- PersonId : 795241
- ORCID : 0000-0003-2605-2565
Catherine Brenner
- Fonction : Auteur
- PersonId : 741808
- IdHAL : catherine-brenner
- ORCID : 0000-0002-7715-0934
- IdRef : 073457299