Efficiency of a reheating step to inactivate \textitClostridium perfringens vegetative cells: How to measure it? - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Control Année : 2013

Efficiency of a reheating step to inactivate \textitClostridium perfringens vegetative cells: How to measure it?

Laurent Guillier
G. Poumeyrol
  • Fonction : Auteur
E. Morelli
  • Fonction : Auteur
S. Jaloustre
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02281568 , version 1 (09-09-2019)

Identifiants

Citer

Laurent Guillier, G. Poumeyrol, E. Morelli, Ml. Delignette-Muller, S. Jaloustre. Efficiency of a reheating step to inactivate \textitClostridium perfringens vegetative cells: How to measure it?. Food Control, 2013, 29, pp.422--428. ⟨10.1016/j.foodcont.2012.07.003⟩. ⟨hal-02281568⟩
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