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Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Protein Analysis of Surface Active Macromolecular Fractions Isolated From Various Champagne Wines

Sandrine Jegou
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1019167
Sandra Villaume
K. Abou-Saleh
  • Fonction : Auteur
Véronique Aguié-Béghin
Roger Douillard
  • Fonction : Auteur
Christophe Bliard
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02071680 , version 1 (18-03-2019)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-02071680 , version 1

Citer

Sandrine Jegou, Zouleika Abdallah, Sandra Villaume, K. Abou-Saleh, Véronique Aguié-Béghin, et al.. Protein Analysis of Surface Active Macromolecular Fractions Isolated From Various Champagne Wines. OENO 2011, Université de Bordeau Segalen, ISVV, Jun 2011, Bordeaux, France. pp.1030-1037. ⟨hal-02071680⟩
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