Feeding value of insect meals in trout and poultry: digestibility and effect on quality of products - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Feeding value of insect meals in trout and poultry: digestibility and effect on quality of products

Christine Burel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204933
Herve Juin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1155975
Jean-Marc Hallouis
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1042576
Frédéric Terrier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205559
Anne Surget
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204548
Gaia Pegourie
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1037881
Karine Meteau
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1207318
Roselyne Roy
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205819
Françoise Médale

Résumé

Feeding value of insect meals in trout and poultry: digestibility and effect on quality of products. Insectinov 2 - Production d'insectes : Alimentation - Applications - Nouvelles filières industrielles
Fichier principal
Vignette du fichier
Feeding value of insect meals in trout and poultry_1 (2.06 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02011382 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02011382 , version 1
  • PRODINRA : 458187

Citer

Christine Burel, Michel Lessire, Herve Juin, Philippe Rousseau, Jean-Marc Hallouis, et al.. Feeding value of insect meals in trout and poultry: digestibility and effect on quality of products. Insectinov 2 - Production d'insectes : Alimentation - Applications - Nouvelles filières industrielles, Oct 2017, Romainville, France. 38 diapos. ⟨hal-02011382⟩
61 Consultations
92 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More