Article Dans Une Revue
African Journal of Food Science and Technology
Année : 2018
Agnès Bussy : Connectez-vous pour contacter le contributeur
https://hal.science/hal-01858456
Soumis le : lundi 20 août 2018-17:35:14
Dernière modification le : jeudi 11 avril 2024-13:08:14
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-01858456 , version 1
- DOI : 10.1007/s13197-018-3229-4
- PUBMEDCENTRAL : PMC6046032
Citer
Aïmen Abbassi, Hela Mahmoudi, Wafa Zaouali, Yassine M’rabet, Hervé Casabianca, et al.. Enzyme-aided release of bioactive compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) seeds and their residue by-products and evaluation of their antioxidant activity. African Journal of Food Science and Technology, 2018, 55 (8), pp.3065 - 3076. ⟨10.1007/s13197-018-3229-4⟩. ⟨hal-01858456⟩
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