Antioxidant effects of extra virgin olive oil enriched by myrtle phenolic extracts on iron-mediated lipid peroxidation under intestinal conditions model - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Chemistry Année : 2017

Antioxidant effects of extra virgin olive oil enriched by myrtle phenolic extracts on iron-mediated lipid peroxidation under intestinal conditions model

Fichier principal
Vignette du fichier
2017 Dairi et al., Antioxidant effects.pdf (35.26 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01757133 , version 1 (14-12-2019)

Identifiants

Citer

Sofiane Dairi, Marie-Annette Carbonneau, Teresa Galeano-Diaz, Hocine Remini, Farid Dahmoune, et al.. Antioxidant effects of extra virgin olive oil enriched by myrtle phenolic extracts on iron-mediated lipid peroxidation under intestinal conditions model. Food Chemistry, 2017, 237, pp.297 - 304. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.04.106⟩. ⟨hal-01757133⟩
227 Consultations
62 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More