Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Manger par le menu. Fonctions et formes des listes de mets aux XIVe et XVe siècles

Complete list of metadatas

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01679408
Contributor : Bruno Laurioux <>
Submitted on : Tuesday, January 9, 2018 - 8:15:34 PM
Last modification on : Wednesday, November 6, 2019 - 1:48:05 PM
Document(s) archivé(s) le : Friday, May 4, 2018 - 12:19:06 PM

Files

Laurioux Manger par le menu te...
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-01679408, version 1

Collections

Citation

Bruno Laurioux. Manger par le menu. Fonctions et formes des listes de mets aux XIVe et XVe siècles . Programme ANR POLIMA (DYPAC-LAMOP), Atelier WS 3, Listes d’objets (Rome, 7-9 juin 2016), DYPAC-LAMOP, Jun 2016, Rome, Italie. ⟨hal-01679408⟩

Share

Metrics

Record views

95

Files downloads

458