Water-in-Oil microemulsions versus emulsions as carriers of hydroxytyrosol: an in vitro gastrointestinal lipolysis study using the pHstat technique - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food and Function Année : 2016

Water-in-Oil microemulsions versus emulsions as carriers of hydroxytyrosol: an in vitro gastrointestinal lipolysis study using the pHstat technique

Maria Chatzidaki
  • Fonction : Auteur
Eduardo Mateos Diaz
  • Fonction : Auteur
Aristotelis Xenakis
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01472923 , version 1 (21-02-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01472923 , version 1

Citer

Maria Chatzidaki, Eduardo Mateos Diaz, Fernando Leal-Calderon, Aristotelis Xenakis, Frédéric Carrière. Water-in-Oil microemulsions versus emulsions as carriers of hydroxytyrosol: an in vitro gastrointestinal lipolysis study using the pHstat technique. Food and Function, 2016, 7, pp.2258-2269. ⟨hal-01472923⟩

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CNRS UNIV-AMU
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