Striking Associative Properties of Food Proteins : a switch to control bulk properties of dispersed media - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Striking Associative Properties of Food Proteins : a switch to control bulk properties of dispersed media

S. Pezennec
Said Bouhallab
Y. Desfougères
  • Fonction : Auteur
Valérie Lechevalier-Datin
Thomas Croguennec
Anne Renault
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 831813
Francoise Nau
Gilles Paboeuf
Véronique Vié
Sylvie Beaufils
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00936057 , version 1 (24-01-2014)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00936057 , version 1
  • PRODINRA : 314712

Citer

S. Pezennec, Cécile Le Floch-Fouéré, Said Bouhallab, Y. Desfougères, Valérie Lechevalier-Datin, et al.. Striking Associative Properties of Food Proteins : a switch to control bulk properties of dispersed media. POLYMERIX, May 2012, Rennes, France. ⟨hal-00936057⟩
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