Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Une autre région du sarrasin : le bocage normand (XVe-XXe siècle)

Résumé : Article disponible sur Academia.edu - URL https://www.academia.edu/5167492/Une_autre_region_du_sarrasin_le_bocage_normand_XVe-XXe_siecle_ (consulté le 18/02/2014)
Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00907396
Contributor : Carine Lecerf Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, November 21, 2013 - 11:13:56 AM
Last modification on : Tuesday, October 19, 2021 - 11:34:11 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-00907396, version 1

Collections

Citation

Alain-Gilles Chaussat. Une autre région du sarrasin : le bocage normand (XVe-XXe siècle). L'assiette du touriste : le goût de l'authentique, Rennes : Presses universitaire de Rennes & Presse universitaire François-Rabelais, p. 57-­68., 2013. ⟨hal-00907396⟩

Share

Metrics

Record views

58