Dairy fat blends high in α-linolenic acid are superior to n-3 fatty-acid-enriched palm oil blends for increasing DHA levels in the brains of young rats. - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutritional Biochemistry Année : 2012

Dairy fat blends high in α-linolenic acid are superior to n-3 fatty-acid-enriched palm oil blends for increasing DHA levels in the brains of young rats.

Qin Du
  • Fonction : Auteur
Jean-Charles Martin
Genevieve Agnani
  • Fonction : Auteur
Nicole Pages
  • Fonction : Auteur
Pascale Le Ruyet
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00720477 , version 1 (24-07-2012)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00720477 , version 1

Citer

Qin Du, Jean-Charles Martin, Genevieve Agnani, Nicole Pages, Pascale Le Ruyet, et al.. Dairy fat blends high in α-linolenic acid are superior to n-3 fatty-acid-enriched palm oil blends for increasing DHA levels in the brains of young rats.. Journal of Nutritional Biochemistry, 2012, sous presse. ⟨hal-00720477⟩
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