Fate of acid-resistant and non-acid resistant Shiga toxin-producing <i>Escherichia coli</i> strains in experimentally contaminated French fermented raw meat sausages - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 2009

Fate of acid-resistant and non-acid resistant Shiga toxin-producing Escherichia coli strains in experimentally contaminated French fermented raw meat sausages

M-P. Montet
  • Fonction : Auteur
S. Christieans
  • Fonction : Auteur
D. Thevenot
  • Fonction : Auteur
V. Coppet
  • Fonction : Auteur
S. Ganet
  • Fonction : Auteur
L. Dunière
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 925207
S. Miszczycha
  • Fonction : Auteur
Christine Vernozy-Rozand
  • Fonction : Auteur

Domaines

Autre [q-bio.OT]
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00698402 , version 1 (16-05-2012)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00698402 , version 1

Citer

M-P. Montet, S. Christieans, D. Thevenot, V. Coppet, S. Ganet, et al.. Fate of acid-resistant and non-acid resistant Shiga toxin-producing Escherichia coli strains in experimentally contaminated French fermented raw meat sausages. International Journal of Food Microbiology, 2009, 129(3), pp.264-270. ⟨hal-00698402⟩
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