Analysis, ripening and contamination of volatile compounds from mandarin (Citrus reticulate Blanco) and especially Clementine (Citrus reticulata x Citrus sinensis) juices - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Analysis, ripening and contamination of volatile compounds from mandarin (Citrus reticulate Blanco) and especially Clementine (Citrus reticulata x Citrus sinensis) juices

T. Barboni
J. Paolini
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 865541
Luro François
J. Costa
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 874500

Domaines

Chimie organique
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00604218 , version 1 (28-06-2011)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00604218 , version 1

Citer

T. Barboni, J. Paolini, N. Venturini, P. Tomi, Luro François, et al.. Analysis, ripening and contamination of volatile compounds from mandarin (Citrus reticulate Blanco) and especially Clementine (Citrus reticulata x Citrus sinensis) juices. International Congress on Aromatic and Medicinal Plants, Apr 2011, Cagliari, Italy. ⟨hal-00604218⟩
31 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More