Origin of the limited α-amylolysis of debranched maltodextrins crystallized in the A form: A TEM study on model substrates - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Biomacromolecules Année : 2004

Origin of the limited α-amylolysis of debranched maltodextrins crystallized in the A form: A TEM study on model substrates

A. Pohu
  • Fonction : Auteur
V. Planchot
  • Fonction : Auteur
P. Colonna
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00306822 , version 1 (28-07-2008)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00306822 , version 1

Citer

A. Pohu, J.L. Putaux, V. Planchot, P. Colonna, A. Buleon. Origin of the limited α-amylolysis of debranched maltodextrins crystallized in the A form: A TEM study on model substrates. Biomacromolecules, 2004, pp.119-125. ⟨hal-00306822⟩

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