Split crystallization during debranching of maltodextrins at high concentration by isoamylase - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Biomacromolecules Année : 2004

Split crystallization during debranching of maltodextrins at high concentration by isoamylase

A. Pohu
  • Fonction : Auteur
V. Planchot
  • Fonction : Auteur
P. Colonna
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00306788 , version 1 (28-07-2008)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00306788 , version 1

Citer

A. Pohu, V. Planchot, J.L. Putaux, P. Colonna, A. Buleon. Split crystallization during debranching of maltodextrins at high concentration by isoamylase. Biomacromolecules, 2004, pp.1792-1798. ⟨hal-00306788⟩

Collections

UGA CNRS CERMAV
24 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More