Nitrogen catabolic repression controls the release of volatile thiols by Saccharomyces cerevisiae during wine fermentation. - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue FEMS Yeast Research Année : 2008

Nitrogen catabolic repression controls the release of volatile thiols by Saccharomyces cerevisiae during wine fermentation.

C. Thibon
  • Fonction : Auteur
P. Marullo
  • Fonction : Auteur
O. Claisse
  • Fonction : Auteur
D. Dubourdieu
  • Fonction : Auteur
T. Tominaga
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00287616 , version 1 (12-06-2008)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00287616 , version 1
  • PUBMED : 18462383

Citer

C. Thibon, P. Marullo, O. Claisse, C. Cullin, D. Dubourdieu, et al.. Nitrogen catabolic repression controls the release of volatile thiols by Saccharomyces cerevisiae during wine fermentation.. FEMS Yeast Research, 2008, 8 (7), pp.1076-86. ⟨hal-00287616⟩

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CNRS
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