Design, elaboration and characterization of an immunosensor for the detection of a fungal toxin in foodstuffs analyses - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Chemosensors Année : 2022

Design, elaboration and characterization of an immunosensor for the detection of a fungal toxin in foodstuffs analyses

Conception, élaboration et caractérisation d'un immunocapteur pour la détection d'une toxine fongique dans des analyses en agroalimentaire

Halim Sghaier
  • Fonction : Auteur
Ibtissem Gammoudi
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 964246
F. Morote
Sébastien Cassagnere
  • Fonction : Auteur
Lena Romo
  • Fonction : Auteur
Laure Beven
Christine Grauby-Heywang
Touria Cohen Bouhacina
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03686607 , version 1 (02-06-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03686607 , version 1

Citer

Zeineb Benabdallah, Halim Sghaier, Ibtissem Gammoudi, F. Morote, Sébastien Cassagnere, et al.. Design, elaboration and characterization of an immunosensor for the detection of a fungal toxin in foodstuffs analyses. Chemosensors, 2022. ⟨hal-03686607⟩

Collections

CNRS LOMA
17 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More