Monitoring grease production by reaction calorimetry and thermoanalytical methods as an alternative to dropping point determination - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Energy & Fuels Année : 2017

Monitoring grease production by reaction calorimetry and thermoanalytical methods as an alternative to dropping point determination

Luc Vincent
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1063883
A. Sandreau
  • Fonction : Auteur
Veronica Castillo
  • Fonction : Auteur
N. Genet
  • Fonction : Auteur
Nicolas Sbirrazzuoli

Domaines

Matériaux
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02460011 , version 1 (29-01-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02460011 , version 1

Citer

Luc Vincent, Sébastien Barale, A. Sandreau, Veronica Castillo, N. Genet, et al.. Monitoring grease production by reaction calorimetry and thermoanalytical methods as an alternative to dropping point determination. Energy & Fuels, 2017, 31 (10), pp.11489-11494. ⟨hal-02460011⟩
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More