Predicting conjugated linoleic acid (CLA) composition in Brazilian dairy products by multiple regression analysis based models - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2012

Predicting conjugated linoleic acid (CLA) composition in Brazilian dairy products by multiple regression analysis based models

Juliana Nunes
  • Fonction : Auteur
Alexandre Torres
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930638.pdf (333.76 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00930638 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Juliana Nunes, Alexandre Torres. Predicting conjugated linoleic acid (CLA) composition in Brazilian dairy products by multiple regression analysis based models. Dairy Science & Technology, 2012, 92 (4), pp.399-413. ⟨10.1007/s13594-012-0073-6⟩. ⟨hal-00930638⟩
34 Consultations
355 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More