The aroma of grapes.1. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components. - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Chromatography A Année : 1985

The aroma of grapes.1. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components.

L'arome du raisin.1. Extraction et determination des fractions libres et liees glycosidiques de quelques composants aromatiques du raisin.

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02727783 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02727783 , version 1
  • PRODINRA : 79786

Citer

Y.Z. Gunata, Claude Bayonove, R.L. Baumes, Robert Cordonnier. The aroma of grapes.1. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components.. Journal of Chromatography A, 1985, 331, pp.83-90. ⟨hal-02727783⟩

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