Assessment of breed type and ageing time effects on beef meat quality using two different texture devices - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Meat Science Année : 2000

Assessment of breed type and ageing time effects on beef meat quality using two different texture devices

M.M. Campo
  • Fonction : Auteur
P. Santolaria
  • Fonction : Auteur
C. Sañudo
  • Fonction : Auteur
J.L. Olleta
  • Fonction : Auteur
B. Panea
  • Fonction : Auteur
P. Alberti
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02692155 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02692155 , version 1
  • PRODINRA : 56986

Citer

M.M. Campo, P. Santolaria, C. Sañudo, Jacques Lepetit, J.L. Olleta, et al.. Assessment of breed type and ageing time effects on beef meat quality using two different texture devices. Meat Science, 2000, 55, pp.371-378. ⟨hal-02692155⟩

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