Dietary fish oil and digestible protein modify susceptibility to lipid peroxidation in the muscle of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and sea bass (Dicentrarchus labrax) - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 1998

Dietary fish oil and digestible protein modify susceptibility to lipid peroxidation in the muscle of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and sea bass (Dicentrarchus labrax)

M.J. Alvarez
  • Fonction : Auteur
C.J. Lopez-Bote
  • Fonction : Auteur
A. Diez
  • Fonction : Auteur
Geneviève Corraze
J. Arzel
  • Fonction : Auteur
S.J. Kaushik
J.M. Bautista
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02686790 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02686790 , version 1
  • PRODINRA : 140107

Citer

M.J. Alvarez, C.J. Lopez-Bote, A. Diez, Geneviève Corraze, J. Arzel, et al.. Dietary fish oil and digestible protein modify susceptibility to lipid peroxidation in the muscle of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and sea bass (Dicentrarchus labrax). British Journal of Nutrition, 1998, 80, pp.281-289. ⟨hal-02686790⟩

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