pH-induced structural transitions during complexation and coacervation of beta-lactoglobulin and acacia gum - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Langmuir Année : 2005

pH-induced structural transitions during complexation and coacervation of beta-lactoglobulin and acacia gum

Ghozlene Mekhloufi
C. Sanchez
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 978874
Julie Hardy
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02678813 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02678813 , version 1
  • PRODINRA : 74830

Citer

Ghozlene Mekhloufi, C. Sanchez, Denis Renard, Sandrine Guillemin, Julie Hardy. pH-induced structural transitions during complexation and coacervation of beta-lactoglobulin and acacia gum. Langmuir, 2005, 21 (1), pp.386-394. ⟨hal-02678813⟩

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