Effects of dietary vitamin E on antioxidant defence mechanisms of juvenile turbot (Scophthalmus maximus L.), halibut (Hippoglossus hippoglossus L.) and sea bream (Sparus aurata L.) - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture International Année : 2002

Effects of dietary vitamin E on antioxidant defence mechanisms of juvenile turbot (Scophthalmus maximus L.), halibut (Hippoglossus hippoglossus L.) and sea bream (Sparus aurata L.)

D.R. Tocher
  • Fonction : Auteur
G. Mourente
  • Fonction : Auteur
A. van Der Eecken
  • Fonction : Auteur
J.O. Evjemo
  • Fonction : Auteur
E. Diaz
  • Fonction : Auteur
J.G. Bell
  • Fonction : Auteur
P. Lavens
  • Fonction : Auteur
Y. Olsen
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02677789 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02677789 , version 1
  • PRODINRA : 66287

Citer

D.R. Tocher, G. Mourente, A. van Der Eecken, J.O. Evjemo, E. Diaz, et al.. Effects of dietary vitamin E on antioxidant defence mechanisms of juvenile turbot (Scophthalmus maximus L.), halibut (Hippoglossus hippoglossus L.) and sea bream (Sparus aurata L.). Aquaculture International, 2002, 8, pp.195-207. ⟨hal-02677789⟩

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