Determination of key odorant compounds in freshly distilled cognac using GC-O, GC-MS and sensory evaluation - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2004

Determination of key odorant compounds in freshly distilled cognac using GC-O, GC-MS and sensory evaluation

G. Ferrari
  • Fonction : Auteur
O. Lablanquie
  • Fonction : Auteur
R. Cantagrel
  • Fonction : Auteur
J. Ledauphin
  • Fonction : Auteur
T. Payot
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02677326 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02677326 , version 1
  • PRODINRA : 73855

Citer

G. Ferrari, O. Lablanquie, R. Cantagrel, J. Ledauphin, T. Payot, et al.. Determination of key odorant compounds in freshly distilled cognac using GC-O, GC-MS and sensory evaluation. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004, 52, pp.5670-5676. ⟨hal-02677326⟩
16 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More