Saprobic potential of Tricholoma matsutake: growth over pine bark treated with surfactants - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Mycorrhiza Année : 2002

Saprobic potential of Tricholoma matsutake: growth over pine bark treated with surfactants

L.M. Vaario
  • Fonction : Auteur
A. Guerin-Laguette
  • Fonction : Auteur
N. Matsushita
  • Fonction : Auteur
K. Suzuki
  • Fonction : Auteur

Domaines

Mycologie
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673136 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673136 , version 1
  • PRODINRA : 118112

Citer

L.M. Vaario, A. Guerin-Laguette, N. Matsushita, K. Suzuki, Frédéric Lapeyrie. Saprobic potential of Tricholoma matsutake: growth over pine bark treated with surfactants. Mycorrhiza, 2002, 12, pp.1-5. ⟨hal-02673136⟩
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