Comparison among methods of nutritional evaluation of dietary ingredients for rabbits - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Feed Science and Technology Année : 2003

Comparison among methods of nutritional evaluation of dietary ingredients for rabbits

M.J. Villamide
  • Fonction : Auteur
J. Garcia
  • Fonction : Auteur
C. Cervera
  • Fonction : Auteur
Enrique Blas
  • Fonction : Auteur
Luc Maertens
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02671209 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671209 , version 1
  • PRODINRA : 73355

Citer

M.J. Villamide, J. Garcia, C. Cervera, Enrique Blas, Luc Maertens, et al.. Comparison among methods of nutritional evaluation of dietary ingredients for rabbits. Animal Feed Science and Technology, 2003, 109, pp.195-207. ⟨hal-02671209⟩

Collections

INRA INRAE
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More