Influence on complex carbohydrates of Malvar white wines elaborated with Torulaspora delbrueckii and Saccharomyces cerevisiae native yeasts. - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Influence on complex carbohydrates of Malvar white wines elaborated with Torulaspora delbrueckii and Saccharomyces cerevisiae native yeasts.

Résumé

Influence on complex carbohydrates of Malvar white wines elaborated with [i]Torulaspora delbrueckii[/i] and [i]Saccharomyces cerevisiae[/i] native yeasts.. 10. Symposium In Vino Analytica Scientia
Fichier principal
Vignette du fichier
IVAS2017_PP FINAL_1.ppt (7.48 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01981159 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01981159 , version 1
  • PRODINRA : 457181

Citer

Marga Garcia-Garcia, Rafael Apolinar-Valiente, Pascale Williams, Julia Crespo, Braulio Esteve-Zarzoso, et al.. Influence on complex carbohydrates of Malvar white wines elaborated with Torulaspora delbrueckii and Saccharomyces cerevisiae native yeasts.. 10. Symposium In Vino Analytica Scientia, 2017, Salamanque, Spain. ⟨hal-01981159⟩
27 Consultations
6 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More