Pasta and gluten: facts and fakes - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Pasta and gluten: facts and fakes

Résumé

This presentation analyzes the technological, sensory, nutritional and economic consequences of gluten-free pasta vs. durum pasta.
Fichier principal
Vignette du fichier
Abecassis-Pasta-2015_1.pdf (1.14 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-01837495 , version 1 (03-06-2020)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-01837495 , version 1
  • PRODINRA : 417300

Citer

Joel Abecassis, Marie-Francoise Samson. Pasta and gluten: facts and fakes. Word Pasta Day Scientific Consensus Conference, Oct 2015, Milan, Italy. ⟨hal-01837495⟩
80 Consultations
20 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More