Reestimating the role of leaching for loss of water-soluble vitamins in processed vegetables - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2014

Reestimating the role of leaching for loss of water-soluble vitamins in processed vegetables

Résumé

Reestimating the role of leaching for loss of water-soluble vitamins in processed vegetables. 28th EFFoST conference "Innovations in Attractive and Sustainable Food for Health"
Fichier principal
Vignette du fichier
Poster EFFOST 2014_ND [Lecture seule] [Mode de compatibilité]_1.pdf (287.78 Ko) Télécharger le fichier
2014 - EFFOST - Uppsala Poster Abst - Renard_2.pdf (52.63 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01628103 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01628103 , version 1
  • PRODINRA : 334620

Citer

Catherine Renard, Nicolas Delchier, Hannah Brick, Caroline Garcia, Sylvie Bureau, et al.. Reestimating the role of leaching for loss of water-soluble vitamins in processed vegetables. 28th EFFoST conference "Innovations in Attractive and Sustainable Food for Health", Nov 2014, Uppsala, Sweden. ⟨hal-01628103⟩
104 Consultations
314 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More