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Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Metabolic impact of redox perturbations on the formation of aroma compounds during alcoholic fermentation

Audrey Bloem
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206237
Sylvie Dequin
Carole Camarasa

Résumé

Metabolic impact of redox perturbations on the formation of aroma compounds during alcoholic fermentation. Oeno 2015
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
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Dates et versions

hal-01606828 , version 1 (02-06-2020)

Licence

Paternité - Partage selon les Conditions Initiales

Identifiants

  • HAL Id : hal-01606828 , version 1
  • PRODINRA : 405452

Citer

Audrey Bloem, Isabelle Sanchez, Sylvie Dequin, Carole Camarasa. Metabolic impact of redox perturbations on the formation of aroma compounds during alcoholic fermentation. Oeno 2015, Jun 2015, Bordeaux, France. pp.196-199. ⟨hal-01606828⟩
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