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Poster De Conférence Année : 2015

New insights into the adaptation of yeast to wine making using comparative genomics

Résumé

New insights into the adaptation of yeast to wine making using comparative genomics. 10. Symposium International d’Œnologie de Bordeaux, Œno2015
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Actes colloques oeno2015_1.pdf (198.14 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-01606120 , version 1 (03-06-2020)

Licence

Paternité - Partage selon les Conditions Initiales

Identifiants

  • HAL Id : hal-01606120 , version 1
  • PRODINRA : 405595

Citer

Jean-Luc Legras, Anna Lisa Coi, Frederic Bigey, Virginie Galeote, Souhir Marsit, et al.. New insights into the adaptation of yeast to wine making using comparative genomics. 10. Symposium International d’Œnologie de Bordeaux, Œno2015, 2015, Bordeaux, France. 2015. ⟨hal-01606120⟩
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