Glucuronide metabolites of hydroxytyrosol are responsible for the antioxidative properties of olive oil - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Archives of Cardiovascular Diseases Supplements Année : 2016

Glucuronide metabolites of hydroxytyrosol are responsible for the antioxidative properties of olive oil

Julien Peyrol
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 782000
  • IdRef : 223522678
Gregory Meyer
Philippe Obert
Olivier Dangles
Catherine Riva
  • Fonction : Auteur correspondant
  • PersonId : 1018907

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Résumé

Glucuronide metabolites of hydroxytyrosol are responsible for the antioxidative properties of olive oil

Dates et versions

hal-01603361 , version 1 (02-10-2017)

Identifiants

Citer

Julien Peyrol, Gregory Meyer, Philippe Obert, Olivier Dangles, Laurent Pechere, et al.. Glucuronide metabolites of hydroxytyrosol are responsible for the antioxidative properties of olive oil. Archives of Cardiovascular Diseases Supplements, 2016, 8 (3), pp.218. ⟨10.1016/S1878-6480(16)30403-7⟩. ⟨hal-01603361⟩
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