SUSTAINABILITY FOR THE ACTORS OF A FOOD VALUE CHAIN: HOW TO COOPERATE? - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Sustainable Development and Planning Année : 2017

SUSTAINABILITY FOR THE ACTORS OF A FOOD VALUE CHAIN: HOW TO COOPERATE?

Fichier principal
Vignette du fichier
Sustainability for the actors of a food value chain_ how to cooperate.docx.pdf (378.53 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-01567341 , version 1 (22-07-2017)

Identifiants

Citer

Gaelle Petit, Gwenola Yannou-Le Bris, Gilles Trystram, Amrine Lallmahomed. SUSTAINABILITY FOR THE ACTORS OF A FOOD VALUE CHAIN: HOW TO COOPERATE?. International Journal of Sustainable Development and Planning, 2017, 12 (8), pp.1370-1382. ⟨10.2495/sdp-v12-n8-1370-1382⟩. ⟨hal-01567341⟩
419 Consultations
338 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More