The endoplasmic reticulum and casein-containing vesicles contribute to milk fat globule membrane formation - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

The endoplasmic reticulum and casein-containing vesicles contribute to milk fat globule membrane formation

Résumé

The endoplasmic reticulum and casein-containing vesicles contribute to milk fat globule membrane formation. Membrane Fusion in health and disease
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01531681 , version 1 (01-06-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01531681 , version 1
  • PRODINRA : 369674

Citer

Edith Honvo Houeto, Celine Henry, Sophie Chat, Sarah Layani-Moreno, Sandrine Truchet. The endoplasmic reticulum and casein-containing vesicles contribute to milk fat globule membrane formation. Membrane Fusion in health and disease, Jun 2016, Paris, France. ⟨hal-01531681⟩
79 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More