Soft acid confectionaries : the texture and state transition specificities of gelatin in comparison to agar and pectin - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2009

Soft acid confectionaries : the texture and state transition specificities of gelatin in comparison to agar and pectin

Sandra Domenek
Sylvianne Guedj
  • Fonction : Auteur
Noëlle Brambati
  • Fonction : Auteur
Camille Michon

Résumé

absent
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01173893 , version 1 (07-07-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01173893 , version 1
  • PRODINRA : 266454

Citer

Anne Matignon, Sandra Domenek, Sylvianne Guedj, Noëlle Brambati, Camille Michon. Soft acid confectionaries : the texture and state transition specificities of gelatin in comparison to agar and pectin. Conference on Food Engineering CoFE, Apr 2009, Colombus, United States. ⟨hal-01173893⟩
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