Viability of probiotic microorganisms in cheese during production and storage: a review - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2011

Viability of probiotic microorganisms in cheese during production and storage: a review

Karimi
  • Fonction : Auteur
Amir Mortazavian
  • Fonction : Auteur
Adriano Cruz
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930609.pdf (485.3 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00930609 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Karimi, Amir Mortazavian, Adriano Cruz. Viability of probiotic microorganisms in cheese during production and storage: a review. Dairy Science & Technology, 2011, 91 (3), pp.283-308. ⟨10.1007/s13594-011-0005-x⟩. ⟨hal-00930609⟩
90 Consultations
2519 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More