Respiration of Penicillium camemberti during ripening and cold storage of semi-soft cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1998

Respiration of Penicillium camemberti during ripening and cold storage of semi-soft cheese

Bruno Roger
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 770475
  • IdRef : 112613780
Stéphane Desobry
Joël Hardy
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929591.pdf (1.13 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929591 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929591 , version 1

Citer

Bruno Roger, Stéphane Desobry, Joël Hardy. Respiration of Penicillium camemberti during ripening and cold storage of semi-soft cheese. Le Lait, 1998, 78 (2), pp.241-250. ⟨hal-00929591⟩
25 Consultations
437 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More