The relationships between the chemical, rheological and textural properties of Cheddar cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1997

The relationships between the chemical, rheological and textural properties of Cheddar cheese

J Hort
  • Fonction : Auteur
G Grys
  • Fonction : Auteur
J Woodman
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929549.pdf (1.57 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929549 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929549 , version 1

Citer

J Hort, G Grys, J Woodman. The relationships between the chemical, rheological and textural properties of Cheddar cheese. Le Lait, 1997, 77 (5), pp.587-600. ⟨hal-00929549⟩
30 Consultations
1822 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More