Monitoring proteolysis and cheese juice composition during ripening of Cheddar cheese made from microfiltered milk - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1997

Monitoring proteolysis and cheese juice composition during ripening of Cheddar cheese made from microfiltered milk

D Roy
  • Fonction : Auteur
M Pitre
  • Fonction : Auteur
Non Renseigné
  • Fonction : Auteur
P Ward
  • Fonction : Auteur
Jl Maubois
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929545.pdf (2.36 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929545 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929545 , version 1

Citer

D Roy, M Pitre, Non Renseigné, P Ward, Jl Maubois. Monitoring proteolysis and cheese juice composition during ripening of Cheddar cheese made from microfiltered milk. Le Lait, 1997, 77 (5), pp.521-541. ⟨hal-00929545⟩
27 Consultations
200 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More