Influence of casein proteolysis by starter bacteria, rennet and plasmin on the growth of propionibacteria in Swiss-type cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1995

Influence of casein proteolysis by starter bacteria, rennet and plasmin on the growth of propionibacteria in Swiss-type cheese

A Baer
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929445.pdf (1.14 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929445 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929445 , version 1

Citer

A Baer. Influence of casein proteolysis by starter bacteria, rennet and plasmin on the growth of propionibacteria in Swiss-type cheese. Le Lait, 1995, 75 (4_5), pp.391-400. ⟨hal-00929445⟩
19 Consultations
170 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More