The growth and sugar utilization by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus and Streptococcus salivarius ssp. thermophilus isolated from market yogurt - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1989

The growth and sugar utilization by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus and Streptococcus salivarius ssp. thermophilus isolated from market yogurt

M.J. Amoroso
  • Fonction : Auteur
M.C. Manca de Nadra
  • Fonction : Auteur
G. Oliver
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929181.pdf (1.47 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929181 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929181 , version 1

Citer

M.J. Amoroso, M.C. Manca de Nadra, G. Oliver. The growth and sugar utilization by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus and Streptococcus salivarius ssp. thermophilus isolated from market yogurt. Le Lait, 1989, 69 (6), pp.519-528. ⟨hal-00929181⟩
47 Consultations
2447 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More