The microflora of natural whey cultures utilized as starters in the manufacture of Mozzarella cheese from water-buffalo milk - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1988

The microflora of natural whey cultures utilized as starters in the manufacture of Mozzarella cheese from water-buffalo milk

S. Coppola
  • Fonction : Auteur
E. Parente
  • Fonction : Auteur
S. Dumontet
  • Fonction : Auteur
Antonella La Peccerella
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929133.pdf (1.99 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929133 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929133 , version 1

Citer

S. Coppola, E. Parente, S. Dumontet, Antonella La Peccerella. The microflora of natural whey cultures utilized as starters in the manufacture of Mozzarella cheese from water-buffalo milk. Le Lait, 1988, 68 (3), pp.295-309. ⟨hal-00929133⟩
34 Consultations
863 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More