Utilization of L-methionine and production of methanethiol by bacteria isolated from raw milk Camembert cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 1986

Utilization of L-methionine and production of methanethiol by bacteria isolated from raw milk Camembert cheese

D. Hemme
  • Fonction : Auteur
J. Richard
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00929061.pdf (1.26 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00929061 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00929061 , version 1

Citer

D. Hemme, J. Richard. Utilization of L-methionine and production of methanethiol by bacteria isolated from raw milk Camembert cheese. Le Lait, 1986, 66 (2), pp.135-142. ⟨hal-00929061⟩
15 Consultations
167 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More