Influence of increasing breast meat yield on muscle histology and meat quality in the chicken - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Reproduction Nutrition Development Année : 1996

Influence of increasing breast meat yield on muscle histology and meat quality in the chicken

Hervé Rémignon
V Desrosiers
  • Fonction : Auteur
G Marche
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00899922.pdf (452.04 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00899922 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00899922 , version 1

Citer

Hervé Rémignon, V Desrosiers, G Marche. Influence of increasing breast meat yield on muscle histology and meat quality in the chicken. Reproduction Nutrition Development, 1996, 36 (5), pp.523-530. ⟨hal-00899922⟩
26 Consultations
343 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More