Relative humidity of outlet air: the key parameter to optimize moisture content and water activity of dairy powders - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2008

Relative humidity of outlet air: the key parameter to optimize moisture content and water activity of dairy powders

Pierre Schuck
  • Fonction : Auteur
Anne Dolivet
  • Fonction : Auteur
Serge Méjean
  • Fonction : Auteur
Romain Jeantet
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00895775.pdf (323.77 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00895775 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00895775 , version 1

Citer

Pierre Schuck, Anne Dolivet, Serge Méjean, Romain Jeantet. Relative humidity of outlet air: the key parameter to optimize moisture content and water activity of dairy powders. Dairy Science & Technology, 2008, 88 (1), pp.45-52. ⟨hal-00895775⟩
67 Consultations
3285 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More