Technological characterization of wild-type Lactococcus lactis strains isolated from raw milk and traditional fermented milk products in Turkey - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 2007

Technological characterization of wild-type Lactococcus lactis strains isolated from raw milk and traditional fermented milk products in Turkey

Burcu Özkalp
  • Fonction : Auteur
Banu Özden
  • Fonction : Auteur
Yasin Tuncer
  • Fonction : Auteur
Pinar Şanlibaba
  • Fonction : Auteur
Mustafa Akçelik
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00895644.pdf (274.04 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00895644 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00895644 , version 1

Citer

Burcu Özkalp, Banu Özden, Yasin Tuncer, Pinar Şanlibaba, Mustafa Akçelik. Technological characterization of wild-type Lactococcus lactis strains isolated from raw milk and traditional fermented milk products in Turkey. Le Lait, 2007, 87 (6), pp.521-534. ⟨hal-00895644⟩
40 Consultations
318 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More