Hygienic quality, lipolysis and sensory properties of Spanish Protected Designation of Origin ewe's milk cheeses manufactured with lamb rennet paste - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 2006

Hygienic quality, lipolysis and sensory properties of Spanish Protected Designation of Origin ewe's milk cheeses manufactured with lamb rennet paste

Iñaki Etayo
  • Fonction : Auteur
Pilar F. Gil
  • Fonction : Auteur
Marta Albisu
  • Fonction : Auteur
Mailo Virto
  • Fonction : Auteur
Socorro Conde
  • Fonction : Auteur
Luis Javier Rodriguez Barron
  • Fonction : Auteur
Ana Isabel Nájera
  • Fonction : Auteur
Maria Elena Gómez-Hidalgo
  • Fonction : Auteur
Cristina Delgado
  • Fonction : Auteur
Angel Guerra
  • Fonction : Auteur
Mertxe de Renobales
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00895627.pdf (429.79 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt

Dates et versions

hal-00895627 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00895627 , version 1

Citer

Iñaki Etayo, Francisco José Pérez Elortondo, Pilar F. Gil, Marta Albisu, Mailo Virto, et al.. Hygienic quality, lipolysis and sensory properties of Spanish Protected Designation of Origin ewe's milk cheeses manufactured with lamb rennet paste. Le Lait, 2006, 86 (6), pp.415-434. ⟨hal-00895627⟩
42 Consultations
267 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More