Application of HS-SPME-GC-MS-derived variables for monitoring ripening-induced changes in cheese volatile compounds - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2012

Application of HS-SPME-GC-MS-derived variables for monitoring ripening-induced changes in cheese volatile compounds

Nebojša Milosavljević
  • Fonction : Auteur
Polina Blagojević
  • Fonction : Auteur
Dragiša Savić
  • Fonction : Auteur
Niko Radulović
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930635.pdf (463.83 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt

Dates et versions

hal-00930635 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Nebojša Milosavljević, Polina Blagojević, Dragiša Savić, Niko Radulović. Application of HS-SPME-GC-MS-derived variables for monitoring ripening-induced changes in cheese volatile compounds. Dairy Science & Technology, 2012, 92 (4), pp.321-333. ⟨10.1007/s13594-012-0070-9⟩. ⟨hal-00930635⟩
24 Consultations
346 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More